Back to All Events

Festkonsert i Gulen kyrkje, Eivindvik

  • Eivindvik kyrkje Eivindvik, 5966 Norge (map)

Kl. 15.45: Bli med på opptog frå Krossteigen til Olavskrossen

Kl. 16.00: Offisiell markering v/ riksantikvar Jørn Holme

Påfølgjande festkonsert i Gulen kyrkje:

Karl Seglem

Norsk jazz og folkemusikk sidan tidleg på 80-talet. Seglem har turnert inn- og utland, mottatt høgthengande prisar og gitt ut fleire kritikarroste album. Gjennom sine lyriske lydlandskap trollbind Seglem sitt publikum, og gir konsertopplevingar som set både
følelsane og tankane i sving.

Christine Marøy

Mezzosopranen Christine Marøy er ein variert songar med eit breitt repertoar. Som distriktsmusiker med base i Førde har Marøy gleda eit stort publikum med sin stemmeprakt i over 10 år. Marøy vil bli akkompagnert av pianist Jon Kristian Bye.

Billettpris

Pris festkonsert kr 200,-
Konserten startar kl. 16.30